Az oldalainkba ágyazott Google Adwords kódja marketing célokra, valamint a Google Analytics kódja a látogatottság méréséhez sütiket használ.

Adatkezelési szabályzat Elfogadom!

Kodály Központ

hu

A Filharmónia Magyarország tájékoztatója

Részletes tájékoztató Filharmónia Magyarország közönsége részére

A Filharmónia Magyarország örömmel értesíti közönségét a páratlan élményeket ígérő 2021/2022-es Mesterbérlet évadáról, amelyben ragyogó hazai és külföldi hírességek hívják el Önt Pécs városának ikonikus koncerttermébe. A kivételes Mesterbérlet évad mellett, az is nagy örömmel tölt el minket, hogy új bérletet hirdethetünk meg a Kodály Központban, Régi mesterek címmel.

Tekintse meg a koncertek részletes leírását a Filharmónia Magyarország weboldalán: www.filharmonia.hu

 

A Filharmónia Magyarország közönsége számára országszerte újra lehetőség adódik, hogy személyesen, a nézőtérről élvezhesse a hangversenyeket az elrendelt szabályok értelmében. Az elmúlt hónapokban számtalan online koncerttel örvendeztette meg a nagyérdeműt a Filharmónia, több alkalommal a Kodály Központból közvetített hangversenyen kapcsolódhattak ki a képernyők előtt. Az ingyenes közvetítések továbbra is elérhetőek a Filharmónia Youtube csatornáján.

 

Tájékoztatás a 2020/2021-es évadban elmaradt Mesterbérlet hangversenyek kompenzációjával kapcsolatban:

Amennyiben mégsem tud részt venni bérletünk utolsó koncertjén, az évadban elmaradt hangversenyek és az utolsó koncert bérlethányadának kompenzálására három lehetőséget kínál a Filharmónia Magyarország bérletesei/jegyvásárlói számára:

 

  • a koncertre eső bérlethányadot felhasználja a Filharmónia egyi nyári hangversenyére
  • Csatlakozva a #nevaltsvisszajegyet mozgalomhoz, nem igényli vissza bérlethányad összegét. Amennyiben azt a lehetőséget választja a Filharmónia Magyarország egy ajándékkal szeretné megköszönni a támogatást. Ha ezzel a lehetőséggel élne kérjük jelezzen nekünk vissza.
  • Ha fenti lehetőségekkel nem kíván élni, akkor visszatérítjük az elmaradt koncertre eső bérlethányadot. Ez irányú igényét, kérjük, hogy levélben a penztar@filharmonia.hu címen jelezze.

 

Kompenzációval kapcsolatos igényét kérjük jelezze 2021. július 30-ig.

 

A 2021/2022 évad bérletvásárlás:

Mesterbérlet:

A helyre szóló bérlethosszabbítás 2021. augusztus 15-ig tart, új bérlet 2021. október 16-ig, az első hangversenyig váltható.

Régi és új bérletesek számára elővásárlási kedvezmény: Akik július 11-ig megváltják vagy meghosszabbítják bérletüket, azok bérletenként egy jegyet kapnak ajándékba a 2021-es OrgonaPont sorozat pécsi hangversenyeinek egyikére.

Mesterbérletesek (2021/2022-es évad) számára 50%-os kedvezményt biztosítanak a Régi mesterek bérlet árából.

 

Régi mesterek bérlet:

Bérletek 2021. szeptember 29-ig, az első hangversenyig válthatók.

A Régi mesterek bérletet 50%-os kedvezménnyel vásárolhatja meg, amennyiben rendelkezik a 2021/2022-es évadra szóló Mesterbérlettel.

Váltsa meg bérletét 2021. július 31-ig és 20% elővásárlási kedvezménnyel.

 

Az egyes kedvezmények nem vonhatók össze!

 

Jegyek és bérletek válthatók a Kodály Központban (Pécs, Breuer Marcell sétány 4., +36 72 500 300), a Ticket Express irodáiban, valamint online a www.jegymester.hu oldalon.

 

A Filharmónia weboldalán vagy a Kodály Központ jegyirodájában feliratkozhat a hírlevélre, amelyben a Filharmónia Magyarország által szervezett klasszikus zenei programokról, az esetleges változásokról is tájékoztatást kap!