Az oldalainkba ágyazott Google Adwords kódja marketing célokra, valamint a Google Analytics kódja a látogatottság méréséhez sütiket használ.

Adatkezelési szabályzat Elfogadom!

Kodály Központ

hu

A Filharmónia Magyarország tájékoztatója

Részletes tájékoztató Filharmónia Magyarország közönsége részére

A Filharmónia Magyarország örömmel értesíti közönségét a páratlan élményeket ígérő 2020/2021-es Mesterbérlet évadáról, amelyben ragyogó hazai és külföldi hírességek hívják el Önt Pécs városának ikonikus koncerttermébe. A kivételes új évad mellett, az is nagy örömmel tölt el minket, hogy a rendkívüli helyzet miatt, a 2019/20-as évad elmaradt két hangversenye ugyancsak lenyűgöző fellépőkkel és művekkel kerülnek pótlásra idén ősszel.

Tekintse meg a koncertek részletes leírását a Filharmónia Magyarország weboldalán: www.filharmonia.hu

 

A jelenlegi járványhelyzet miatt a koncerttermek ajtajai bezáródnak egy időre, azonban a Filharmónia Magyarország közönsége előtt új lehetőség nyílik meg virtuális koncertélmények formájában. A Kodály Központban tervezett koncertek online közvetítés formájában elérhetőek lesznek a Filharmónia Magyarország facebook, youtube és Vimeo oldalain. Kövesse oldalainkat és a nehézségek ellenére továbbra is legyen mindennapjai része a klasszikus zene. Az online közvetítések ingyenesek!
Következő közvetítés: Boros Misi zongoraestje, 2020. dec. 2.

 

 

Elmaradó koncertek kompenzációjával kapcsolatos információk:A Filharmónia Magyarország által szervezett Boros Misi 2020. december 2-i és a Nemzeti Filharmonikus Zenekar december 11-i
koncertjének kompenzálására három lehetőséget kínál a Filharmónia Magyarország jegyvásárlói számára:

  • A belépőjegyet felhasználja egy ön által választott hangversenyre, a Filharmónia Magyarország bármely koncertjének egyikén.
  • Csatlakozva a #nevaltsvisszajegyet mozgalomhoz, nem igényli vissza jegyének összegét. Amennyiben ezt a lehetőséget választja, a Filharmónia Magyarország egy ajándékkal szeretné megköszönni támogatást.
  • Ha fenti lehetőségekkel nem kíván élni, akkor visszatérítjük az elmaradt koncert belépőjegyének értékét.

Kérjük, válassza a felsorolt három lehetőség egyikét az alábbi űrlap kitöltésével december 31-ig! Ezt követően a kompenzáció igénybevételére nincs lehetőség!

A Filharmónia Magyarország űrlapja.

 

A 2020/2021 évad bérletvásárlás:

 

Helyre szóló bérlethosszabbítás ideje: 2020. augusztus 10-ig.
Új bérlet megvásárolható: 2020. december 11-ig, az első hangversenyig
Bérlet elővásárlási kedvezmény: július 10-ig megváltják vagy meghosszabbítják bérletüket a 2020-as OrgonaPont sorozat pécsi hangversenyeire bérletenként egy jegyet kapnak ajándékba.

Jegyek és bérletek válthatók a Kodály Központban, a Filter Jegybárban, a Ticket Express irodáiban, valamint online a www.jegymester.hu oldalon.

Aki bérletének megújítása, illetve vásárlása kapcsán személyesen szeretné felkeresni a jegypénztárakat, annak előzetesen online vagy telefonos regisztráció során szükséges időpontot foglalnia.  Ezzel védjük a látogatókat és a Kodály Központ munkatársait, elkerülve a torlódást és a tömeget.
Időpont foglalás itt: https://www.kodalykozpontjegyiroda.hu/

A jegypénztár látogatása június 10-től szájmaszk viselésével lehetséges és az előcsarnokban kizárólag annyi személy tartózkodhat, ahányan az erre kijelölt területen egymástól másfél méteres távolságban elférnek. A beléptetésben kollégáink segítséget adnak. Előre is köszönjük közönségünk együttműködését, türelmét.

 

A jegypénztár nyitva tartása: hétfőtől péntekig 10.00-18.00 óra között

 

Amennyiben Önnek az előző évadban elmaradt koncertre szóló jegye/bérlete van:

 

  • A 2020. szeptember 20-án megrendezésre kerülő pótkoncertre a 2019/2020 évad Mesterbérlet és a március 20-án elmaradt „Rajna völgye” című koncertre megvásárolt jegyek érvényesek. Pótló koncert részletes programja ITT
  • Az 2020. október 15-én megrendezésre kerülő pótkoncertre a 2019/2020 évad Mesterbérlet és az április 26-án elmaradt „Rachmaninov 2” című koncertre megvásárolt jegyek érvényesek. Pótló koncert részletes programja ITT
  • A korábban megvásárolt jegyek visszaváltására is van lehetőség a vásárlás helyén. A Filharmónia Magyarország hálásan fogadja a #neváltsvisszajegyet mozgalomhoz csatlakozó látogatók támogatását.