Az oldalainkba ágyazott Google Adwords kódja marketing célokra, valamint a Google Analytics kódja a látogatottság méréséhez sütiket használ.

Adatkezelési szabályzat Elfogadom!

Kodály Központ

hu

A Filharmónia Magyarország tájékoztatója

Részletes tájékoztató Filharmónia Magyarország közönsége részére

A Filharmónia Magyarország örömmel értesíti közönségét a páratlan élményeket ígérő 2021/2022-es Mesterbérlet évadáról, amelyben ragyogó hazai és külföldi hírességek hívják el Önt Pécs városának ikonikus koncerttermébe. A kivételes Mesterbérlet évad mellett, az is nagy örömmel tölt el minket, hogy új bérletet hirdethetünk meg a Kodály Központban, Régi mesterek címmel.

Tekintse meg a koncertek részletes leírását a Filharmónia Magyarország weboldalán: www.filharmonia.hu

 

A Filharmónia Magyarország örömmel értesíti közönségét a 2022/2023-as Mesterbérlet évadáról, mely színpompásabb koncertekkel érkezikPécs városának ikonikus koncerttermébe.

Az új évadban 6 hangverseny várja a közönséget, világsztárokkal, nagyzenekari felállásokkal és szinte az összes zenei korszakot felvonultató műsorral. A világ legjobb zenekarai között számontartott Budapesti Fesztiválzenekar háromszor is Pécsre érkezik, továbbá a Nemzeti Filharmonikus Zenekar, a Capella Savaria, az Orfeo Zenekar és a Purcell Kórus is a vendégünk lesz. A szólistákat, karmestereket tekintve pedig igazi sztárparádé lesz a 2022/23-as évad: Robin Ticciati, Stefan Dohr, Guy Braunstein és Daniel Oren is fellép a Kodály Központban.

Tekintse meg a koncertek részletes leírását a Filharmónia Magyarország weboldalán: https://filharmonia.hu/filharmonia-berletek/mesterberlet

 

A Filharmónia Magyarország az elmúlt két évben számtalan online koncerttel örvendeztette meg a nagyérdeműt, több alkalommal a Kodály Központból közvetített hangversenyen kapcsolódhattak ki a képernyők előtt. Az ingyenes közvetítések továbbra is elérhetőek a Filharmónia Youtube csatornáján.

  

A 2022/2023 évad bérletvásárlás:

Mesterbérlet:

A helyre szóló bérlethosszabbítás 2022. július29-ig tart, új bérlet 2022. október 9-ig, az első hangversenyig váltható.

Régi és új bérletesek számára elővásárlási kedvezmény: Akik július 11-ig megváltják vagy meghosszabbítják bérletüket, azok bérletenként egy jegyet kapnak ajándékba a 2022-es OrgonaPont sorozat pécsi hangversenyeinek egyikére.

 

 

Jegyár kedvezmény

Diákok, nyugdíjasok és Tüke Kártya tulajdonosok számára 10% kedvezményt biztosítunk.

A Filharmónia Magyarország bérletesei az ország bármely pontján az általunk szervezett és értékesített felnőtt hangversenyekre − bérletük felmutatásával − 20% kedvezménnyel válthatnak jegyet! A kedvezmény bérletenként egy jegyre érvényesíthető, koncertenként.

 

Az egyes kedvezmények nem vonhatók össze!

 

Jegyek és bérletek válthatók a Kodály Központban (Pécs, Breuer Marcell sétány 4., +36 72 500 300), a Ticket Express irodáiban, valamint online a www.jegymester.hu oldalon.

 

A Filharmónia weboldalán vagy a Kodály Központ jegyirodájában feliratkozhat a hírlevélre, amelyben a Filharmónia Magyarország által szervezett klasszikus zenei programokról, az esetleges változásokról is tájékoztatást kap!

 

Támogatók