Az oldalainkba ágyazott Google Adwords kódja marketing célokra, valamint a Google Analytics kódja a látogatottság méréséhez sütiket használ.

Adatkezelési szabályzat Elfogadom!

Kodály Központ

hu

A Pannon Filharmonikusok tájékoztatója

Részletes tájékoztató a Pannon Filhamonikusok közönsége részére

Az elmaradó koncertek jegyvásárlóinak, és a zenekar bérleteseinek továbbra is a megadott elérhetőségeiken, közvetlenül fogunk tájékoztatást nyújtani a hangversenyek pótlásáról, és a jegyvisszaváltás lehetőségéről.

Kodály Központ jegyiroda – Pannon Filharmonikusok

 

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2020. július 27-től augusztus 9-ig jegypénztárunk zárva tart. Emellett felhívjuk szíves figyelmüket arra, hogy a jegypénztárral együtt ebben az időszakban az online bérlethosszabbításra alkalmas weboldal sem lesz elérhető. 

 

A pénztár nyitása 2020. augusztus 10-e, 10.00 óra.

 

2020. augusztus 20-23. között zárva - Nemzeti Ünnep miatt

 

 

A Pannon Filharmonikusok 2020. június 10-től megkezdte az új évadára szóló bérletek megújítását, új bérletek értékesítését, valamint az elmaradt koncertekre szóló bérletek és jegyek pótlását, szükség esetén visszaváltását.

 

Amennyiben Ön még nem bérletesünk, de a következő évadra szeretne bérletet váltani, azt online megteheti a Jegymester webáruházban.

Kérjük, hogy tájékozódjon bérletes sorozatainkról ezen az oldalon: www.pfz.hu/berletek

Bérleteit online itt vásárolhatja meg: https://www.jegymester.hu/hun/PlaceInfo/461/SeasonTickets/

A bérletek megvásárolhatók a Kodály Központ jegypénztárában személyesen is, előzetes időpontregisztrációt követően: www.kodalykozpontjegyiroda.hu

Köszönjük, hogy az online vásárlást választja!

 

Amennyiben Ön régi bérletesünk, és

- még nem nyilatkozott a bérletes koncertjének pótlásáról, kérjük, hogy vegye fel a kapcsolatot Tátrai Blanka munkatársunkkal a tatrai.blanka@pfz.hu email címen.

- szeretné bérletét helyre szólóan megújítani, szeretettel várjuk újonnan fejlesztett online bérletújító felületünkön: www.pfz.hu/berletujitas

- a Kodály Központban a www.kodalykozpontjegyiroda.hu oldalon történő regisztrációt követően várjuk

- egyedi kérdése, kérése van, kérjük, hívja munkatársunkat hétfőtől péntekig a 72/500-300-as telefonszámon

Köszönjük, hogy az online bérletújítást választja!

 

Amennyiben Önnek az előző évadban elmaradt koncertre szóló jegye van

- zenekarunk 2020. szeptember 1-30. között beváltja jegyét a 2020/2021-es évad egy kiválasztott hangversenyére (Az Újévi és Valentin napi koncert nem választható)

- amennyiben nem kívánja jegyét új jegyre beváltani, megköszönjük, ha nem váltja vissza a jegyet, hanem a jegy(ek) árával támogatja zenekarunkat

- amennyiben sem beváltani nem szeretné a jegyét, sem támogatni a zenekart, a jegyét visszaváltjuk.

Az online vásárolt jegyet online váltjuk vissza. Ez esetben kérjük, írja meg visszaváltási szándékát és jegye adatait az info@jegymester.hu email címre, és a Jegymester webáruház online visszautalja a jegy árát. Személyes jegyvásárlás esetén a visszaváltás a vásárlás helyén lehetséges. Amennyiben a Kodály Központban vásárolta a jegyét, kérjük, hogy regisztráljon időpontra a www.kodalykozpontjegyiroda.hu oldalon, és fáradjon be a zenekar jegypénztárába.

Köszönjük, ha jegyét nem visszaváltja, hanem becseréli vagy a zenekart támogatja!

 

Felhívjuk a figyelmét, hogy Kodály Központban három szervezet működik együtt.

Partnereink jegykezeléséről és programjairól a következő oldalakon tájékozódhat:

ZsÖK Nkft.: www.kodalykozpont.hu

Filharmónia Magyarország: www.filharmonia.hu