Az oldalainkba ágyazott Google Adwords kódja marketing célokra, valamint a Google Analytics kódja a látogatottság méréséhez sütiket használ.

Adatkezelési szabályzat Elfogadom!

Kodály Központ

hu

A Zsolnay Örökségkezelő NKft tájékoztatója

Részletes tájékoztató a Zsolnay Örökségkezelő Nkft közönsége részére

Amennyiben jegyeik értékét a későbbiekben szeretnék kulturális programokra felhasználni, javasoljuk, hogy válasszák az ajándékutalványra való csere lehetőségét, mely felhasználható a Zsolnay Kulturális Negyed, a Kodály Központ, valamint a Művészetek és Irodalom Háza programjaira 2020. december 31-ig.

 

A jegyek a vásárlás helyén válthatók vissza, kivéve, ha az uránvárosi KultUrán Infoponton váltották jegyüket; ez esetben kérjük, hogy a Zsolnay Kulturális Negyed pénztáraiba fáradjanak visszaváltási szándékukkal.

 

Az online, a jegymester.hu oldalon megváltott jegyek árát közönségünk otthonról, kényelmesen az info@jegymester.hu címre írt e-mail írásával, a pontos program megjelölésével igényelheti vissza, átutalással, így nem szükséges a jegypénztárakba fáradniuk.

 

A karantén ideje alatt több koncert időpontját sikerült későbbi időpontra halasztani, ezekre a programokra a korábbi dátummal érvényesek a jegyek, további teendőjük a jegyvásárlóknak ezekkel nincsenek. A programok időpontjának változásáról az alábbi oldalakon tájékozódhatnak:

Kodály Központ: https://www.kodalykozpont.hu/programok/programvaltozasok

Zsolnay Negyed: https://www.zsolnaynegyed.hu/programok/programvaltozasok

 

Infopontjaink nyitvatartása:

 

Zsolnay Kulturális Negyed Látogatóközpont hétfőtől vasárnapig 9-17-ig.

Zsolnay Infopont&Shop keddtől vasárnapig 9-17-ig, hétfőn szünnap

Kodály Központ jegypénztára: hétfőtől csütörtökig 10-18-ig, pénteken 10-16-ig, szombat, vasárnap szünnap

Kérjük tisztelt jegyvásárlóinkat, hogy a Kodály Központ jegypénztárába a biztonságos és kényelmes kiszolgálás és a torlódás elkerülése érdekében előre foglaljanak időpontot a www.kodalykozpontjegyiroda.hu oldalon, vagy telefonon a 72/ 500300-as számon.

 

Tisztelettel kérjük a jegyvásárlókat, hogy infopontjainkon szájmaszkot viseljenek.

 

Amennyiben szeretné támogatni a pécsi kultúrát és kulturális szervezőket, és nem kívánja visszaváltani jegyét, köszönettel fogadjuk felajánlását.

 

Köszönjük türelmüket és töretlen bizalmukat, a jövőben igyekszünk színvonalas programjainkkal kárpótolni Önöket!

Támogatók