Az oldalainkba ágyazott Google Adwords kódja marketing célokra, valamint a Google Analytics kódja a látogatottság méréséhez sütiket használ.

Adatkezelési szabályzat Elfogadom!

Kodály Központ

hu
Archív
Kodály Központ |

Al di Meola - Opus & More 2019

A Grammy-díjas gitárművész lemezbemutató koncertje

Jegytípusok

 • I. rendű

  14900 Ft

 • II. rendű

  11900 Ft

 • III. rendű

  8900 Ft

 • IV. rendű

  7900 Ft

 • V. rendű

  4900 Ft

Jegyvásárlás
Archív

Al di Meola - Opus & More 2019

A Grammy-díjas gitárművész lemezbemutató koncertje

Jegyinfó

Al Di Meola – a briliáns, virtuóz multi-instrumentalista, zeneszerző és rendező, akit az egyik leginkább innovatív zenészként és élő legendaként tartanak számon. Legújabb stúdióalbuma, az OPUS 2018. február 23-án jelent meg.

Al Di Meola úttörője a világzene, a rock és a dzsessz vegyítésének. A nem múló vonzódása az összetett ritmikus szinkopálásnak, melyet kihívó és lírai dallamokkal, valamint kifinomult harmóniával egyesít, zenéjének szíve lett karrierje során, ami ma már több mint négy évtizedet ível át.

A Grammy-díjas művész világszerte híres szólistaként és más muzsikusokkal való együttműködései révén is. Al Di Meola együtt zenélt többek közt Frank Zappával, Jimmy Page-dzsel, Stevie Wonderrel, Chick Coreával, Paco De Luciával, John McLaughlinnal, Jean-Luc Pontyval, Stanley Clarke-kal, Luciano Pavarottival, Paul Simonnal, Phil Collins-szal, Santanával, Steve Winwooddal, Herbie Hancockkal és sokan másokkal. Al Di Meola birtokolja a legtöbb Gitár-díjat (többféle kategóriában), ami az Amerikai Egyesült Államok-beli Guitar Player magazin elismerése. Izgalmas zenei momentumokkal és hihetetlen alkotásokkal tarkított gazdag életpályával a háta mögött Al Di Meola továbbra sem adja fel a kihívásokat, zenéjét új határok felé irányítja, de már nyugodtabb rátekintéssel.
A művész az elmúlt néhány esztendőben szó szerint mindent előről kezdett: újra felfedezte magát a magánéletben és a zenében is. „Az OPUS című albummal szerzői képességeimet szerettem volna fejleszteni és úgy gondolom, hogy a személyiségem ezen részének evolúciója inkább zeneszerző/gitárossá tett, semmint gitáros/zeneszerzővé,” – fogalmaz Di Meola – „ugyanakkor ez a lemez egy új korszakot is jelez az életemben. Életem során először írtam úgy zenét, hogy boldog voltam. Csodálatos a kapcsolatom a feleségemmel, született egy kislányunk és a gyönyörű családom minden nap megihlet. Úgy hiszem, ez érződik a zenémben.”

Al Di Meola – gitár
Kemuel Roig – zongora
Fausto Beccalossi – harmonika

Hasonló programok

  Még több program

  Kapcsolódó galériák

  Kapcsolódó hírek