Az oldalainkba ágyazott Google Adwords kódja marketing célokra, valamint a Google Analytics kódja a látogatottság méréséhez sütiket használ.

Adatkezelési szabályzat Elfogadom!

Kodály Központ

hu
Archív
Kodály Központ |

Honeybeast - Cirkusz - vendég: Dallos Bogi

Új időpont

Jegytípusok

 • I. rendű

  5990 Ft

 • II. rendű

  3990 Ft

A korábban megváltott jegyek érvényesek az új időpontra.

Az eredeti időpontra szóló jegyek November 13-ig a vásárlás helyén visszaválthatóak.

Jegyvásárlás
Archív

Honeybeast - Cirkusz - vendég: Dallos Bogi

Jegyinfó

A Honeybeast fanyar humorú popzenéje egyszerre lehet szelíd és felkavaró, fegyelmezett és játékos, akár a cirkusz.

A Honeybeast az elmúlt években olyan produkciókat állított az ország legfontosabb és legpatinásabb koncerttermeinek színpadára, amelyek megmutatták, hogy a popzene a komolyzenével vagy akár a kortárs tánccal ötvözve képes új minőséget teremteni, ezzel szélesítve a szórakoztatónak mondott műfaj határait. A Symphoney és a Legyen tánc! turné, a zenekar klasszikus zenészekkel ill. a Szegedi Kortárs Balett közreműködésével színpadra álmodott valamennyi előadása teltházak előtt bizonyította, hogy a Honeybeast mára a honi könnyűzenei színtér legfontosabb zenekarai közé emelkedett.

 

Közel másfél év kihagyás, de egy koncertekben már bővelkedő nyár után, 2021 őszén a zenekar újból turnéra indul. A helyszínek ismét a jól ismert koncerttermek és művelődési házak, amelyek színpadán most csak a Honeybeast áll majd a reflektorfényben és a már megszokott, lenyűgöző színpadi látvány mellett, ezúttal önálló koncerteket ad. A jól ismert dalok így puszta valójukban mutatják meg, hogy a Honeybeast fanyar humorú popzenéje egyszerre lehet szelíd és felkavaró, fegyelmezett és játékos vagy színesen harsány, akár a cirkusz. A turné valamennyi állomását Dallos Bogi koncertje teszi igazi egész estés szórakozássá.

 

Az esemény a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával valósul meg.

NKA_logo_2012_RGB

 

Hasonló programok

  Még több program

  Kapcsolódó galériák

  Kapcsolódó hírek