Az oldalainkba ágyazott Google Adwords kódja marketing célokra, valamint a Google Analytics kódja a látogatottság méréséhez sütiket használ.

Adatkezelési szabályzat Elfogadom!

Kodály Központ

hu

Bezár a Kodály Központ jegypénztára

Szerző: ZsÖK Nkft.

A Pannon Filharmonikusokkal és a Filharmónia Magyarországgal közösen hozott döntés értelmében a koronavírus kapcsán kialakult helyzet miatt március 16-tól bezár a Kodály Központ jegypénztára, az épület látogatását a nagyközönség számára határozatlan időre felfüggesztik.

A ZSÖK törekszik az elmaradt rendezvények későbbi időpontban történő megrendezésére, erre a megváltott jegyek érvényesek lesznek.

Rúzsa Magdi koncertjének már meg is van az új időpontja: október 12-én 19 órától lép színpadra a Kodály Központban.

A többi program kapcsán is zajlik az egyeztetés a művészekkel, a részletekről ezt követően tudjuk tájékoztatni a kedves közönséget. Amennyiben nem kívánnak az új időpontban részt venni a rendezvényen, a jegyek visszaváltására is lesz lehetőség, melyről a helyzet súlyosságára való tekintettel a későbbiekben tudunk tájékoztatást adni.

A jegypénztár bezárása a Pannon Filharmonikusokkal és a Filharmónia Magyarországgal egyeztetve történt. Az újranyitásról a Kodály Központ honlapján és Facebook oldalán adunk majd hírt.

A Pannon Filharmonikusok elmaradt hangversenyeinek pótlásáról, és a jegyek visszaváltásáról a zenekar a saját honlapján nyújt tájékoztatást: www.pfz.hu

ZsÖK Nkft.