Az oldalainkba ágyazott Google Adwords kódja marketing célokra, valamint a Google Analytics kódja a látogatottság méréséhez sütiket használ.

Adatkezelési szabályzat Elfogadom!

Kodály Központ

hu
Archív
Kodály Központ |

A Magyar Kultúra Napja - Jazzbois x Kaláka

Jegytípusok

 • I. rendű

  7500 Ft

 • II. rendű

  5900 Ft

 • III. rendű

  3900 Ft

Jegyvásárlás
Archív

A Magyar Kultúra Napja - Jazzbois x Kaláka

Jegyinfó

Ünnepeljük együtt kultúránkat!

A Jazzbois fúziós jazz-hiphop trió, és az 53 éves Kaláka együttes közös koncertjére invitálunk mindenkit! ⁣
Adott egy Kaláka együttes, avagy az örökifjú előadókból álló énekelt vers hazai legendái, illetve a Jazzbois, akik egyaránt nagy alázattal viseltetnek a jazzhagyományok és a hiphop-tradíciók iránt - nem véletlen, hogy ez a hozzáállásuk az egyik kulcsa elképesztő nemzetközi sikereiknek is. ⁣

 

A Kaláka, épp a versekhez igazodóan sokféle stílusban muzsikál, mindent kicsit a maga módján megszólaltatva. És épp ez az együttműködés záloga is, hisz a Jazzbois tagjai megtalálják benne a nekik valót, a saját stílusukban továbbgondolható dalokat.

 

A jazzbois billentyűs hangszereit, Molnár Bencze szólaltatja meg, a basszusgitárt Sági Viktor, a dobokat pedig Czirják Tamás. Gyakori vendégük Kosztolánszki Dominik szaxofonos.⁣


A Kaláka tagjai: Becze Gábor - nagybőgő, Gryllus Dániel - fúvósok és citera, Gryllus Vilmos - gitár, Radványi Balázs - pengetős hangszerek, és természetesen mind a négyen énekelnek.

A generációk párbeszéde megismételhetetlen élményt jelent majd a hallgatónak, mindezt egy nem mindennapi környezetben átélve.

Hasonló programok

  Még több program

  Kapcsolódó galériák

  Kapcsolódó hírek

  Támogatók