Az oldalainkba ágyazott Google Adwords kódja marketing célokra, valamint a Google Analytics kódja a látogatottság méréséhez sütiket használ.

Adatkezelési szabályzat Elfogadom!

Kodály Központ

hu
Archív
Kodály Központ |

Budapest Bár

Jegytípusok

 • I. rendű

  5490 Ft

 • II. rendű

  4990 Ft

 • III. rendű

  3990 Ft

 • IV. rendű

  1500 Ft

Jegyvásárlás
Archív

Budapest Bár

Jegyinfó

Két óra muzsika, csodálatos zenei élmény és önfeledt szórakozás.

Két óra muzsika, csodálatos zenei élmény és önfeledt szórakozás a Kodály Központban – ezt ígéri a Budapest Bár október 12-i koncertjére. Az együttesnek ezúttal a Katona József Színház nagyszerű színésznője, Jordán Adél lesz a vendége. A zenekar immár 10 lemez anyagából válogat régi kedvenceket, saját szerzeményű új dalokat - nagyszerű szórakozást és zenei élményt ígérve.  Az esti előadáson a Budapest Bár zenekar mellet fellép Németh Juci, Kollár-Klemencz László, Behumi Dóri, Frenk, Keleti András és Szűcs Krisztián. Vendég: Jordán Adél.

 A Budapest Bár a szívbemarkoló és szívderítő dalok cigányzenei feldolgozásaival vált Magyarország egyik legnépszerűbb zenekarává. Az együttes varázslatos vonzerejét a kitűnő zenészeknek és a magyar rockzene kultikus énekeseinek köszönheti. Az eredetileg egyetlen lemezre születő Budapest Bár tizenegy énekessel, teljesen egyedi felállásban működik – talán épp ezért lett mára a legkeresettebb koncertzenekar, fesztiválok és nagyszínpadok rendszeres fellépője. A Budapest Bár védjegyévé vált egyedi stílus gyökerei az 1920-30-as évekbeli, budapesti kávéházak világáig nyúlik vissza. Az ismert és kedvelt dalokat cigányzenei alapokon, jazz, pop, rock, klezmer és számos zenei műfaji elemmel ötvözve értelmezik újra – ezzel megteremtve egy új zenei irányzat, a gypsy lounge alapjait.

Jordán Adél először a zenekar egyik 10 éves jubileumi koncertjén lépett fel a zenekarral, ahol bebizonyosodott – a kitűnő színésznő énekesnőként is nagyszerű, és jól belesimul a Budapest Bár színes szövetébe.

 A Budapest Bárt vezetőjének és alapítójának, Farkas Róbertnek eredeti szándéka pontosan az volt, hogy új lendületet adjon a kávéházi cigányzene műfajának, életben tartva és megújítva a régi hagyományokat. A zenekarnak köszönhetően rég elfeledett dallamok váltak újra a köztudat, és a fiatalok kultúrájának részévé. Számos régi dalt leporoltak, elfeledetteket élesztettek újra, közismerteket öltöztettek új köntösbe, az utóbbi időben pedig számos új dalt is írtak. Korok, kultúrák, stílusok és korosztályok találkoznak a produkcióban – talán ezért is szeretik fiatalok és idősebbek egyaránt az együttest, amely mára többgenerációs kedvenccé vált.

 A Budapest Bár cikázik a zenei stílusok között és kiszakít a mindennapokból. Örömzene nyitott füleknek!

 A Budapest Bár zenekar: Farkas Róbert (hegedű, gitár), Farkas Mihály (cimbalom), Ökrös Károly (harmonika, zongora), Farkas Richárd (bőgő), Kisvári Ferenc (dob)

 

 

www.budapestbar.hu

www.facebook.com/budapestbarband

www.youtube.com/budapestbar

https://instagram.com/budapest_bar

Hasonló programok

  Még több program

  Kapcsolódó galériák

  Kapcsolódó hírek