Az oldalainkba ágyazott Google Adwords kódja marketing célokra, valamint a Google Analytics kódja a látogatottság méréséhez sütiket használ.

Adatkezelési szabályzat Elfogadom!

Kodály Központ

hu
Archív
Kodály Központ |

Csibészek a Csibészekért

jótékonysági gálaest a csíksomlyói árvaházak javára

Jegytípusok

 • I. rendű

  4990 Ft

 • II. rendű

  4490 Ft

 • III. rendű

  3990 Ft

 • IV. rendű

  3490 Ft

 • V. rendű

  2990 Ft

Jegyvásárlás
Archív

Csibészek a Csibészekért

jótékonysági gálaest a csíksomlyói árvaházak javára

Jegyinfó

A legnevesebb magyar operaénekesek, Dinyés Dániel zongoraművész, Szécsi Máté operaénekes, a Pécsi Balettel és a VoiSingers kórussal fogtak össze, hogy egy káprázatos gálát varázsoljanak a Kodály Központba!

"Csibészek a Csibészekért" - jótékonysági gálaest a csíksomlyói árvaházak javára.

A legnevesebb magyar operaénekesek: Kolonits Klára, Wiedemann Bernadett, Kovácsházi István a Magyar Állami Operaház vezető szólistái, Molnár Levente, a Magyar Állami Operaház erdélyi származású fiatal vezető baritonistája, a világ vezető operaházainak és a New Yorki Metropolitan Opera ünnepelt sztárja, Dinyés Dániel zongoraművész és Szécsi Máté operaénekes, a ZsÖK programigazgatója fogtak össze a Pécsi Balettel és a VoiSingers kórussal, hogy egy káprázatos gálát varázsoljanak a Kodály Központba! Az est teljes bevételéből tartós élelmiszert, játékot és műszaki cikkeket adományoznak a Szent István Lovagrend közreműködésével a csíksomlyói árvaházakban nevelt 200 magyar árva gyermeknek.
Az est fővédnöke Menczer Tamás, a Külgazdasági és Külügyminisztérium államtitkára. Köszöntőt mond Gergely István ’Tiszti’, az árvaház vezetője, és Menczer Tamás államtitkár úr.

Házigazdák: Uhrik Dóra Kossuth- és Liszt-díjas Érdemes művész és Szécsi Máté operaénekes, az est megálmodója, aki már 20 esztendeje szervezi a csíksomlyói árva gyermekek számára a koncerteket és az adomány-utakat.

Program:

1. rész: a Pécsi Balett ősbemutatója
Molnár Zsolt Harangozó-díjas, Fülöp Viktor-ösztöndíjas művész Belső vonzás című koreográfiája

2. rész: Az operairodalom gyöngyszemei világhírű énekesek előadásában, Dinyés Dániel közreműködésével, és a VoiSingers meglepetés-koncertje

A szünetben extra programokkal és jótékonysági könyvvásárral várjuk kedves vendégeinket.

Legyen Ön is részese egy felejthetetlen estének a Kodály Központban, és élje át a művészekkel azt a csodálatos érzést, hogy „adni jó”!

Jegyinformáció: kodalykozpont.hu | pecsibalett.hu

FŐTÁMOGATÓ: Külgazdasági és Külügyminisztérium
TÁMOGATÓ: ZSÖK

Szervező: Pécsi Balett Nkft., Szent István Lovagrend

Hasonló programok

  Még több program

  Kapcsolódó galériák

  Kapcsolódó hírek

  Támogatók