Az oldalainkba ágyazott Google Adwords kódja marketing célokra, valamint a Google Analytics kódja a látogatottság méréséhez sütiket használ.

Adatkezelési szabályzat Elfogadom!

Kodály Központ

hu
Archív
Kodály Központ |

RÁADÁS! Csík Zenekar – Presser Gábor – Karácsony János: A dal a miénk 2.0

Jegytípusok

 • I. rendű

  19990 Ft

 • II. rendű

  15990 Ft

 • III. rendű

  12990 Ft

 • IV. rendű

  10990 Ft

 • V. rendű

  7990 Ft

Jegyvásárlás
Archív

RÁADÁS! Csík Zenekar – Presser Gábor – Karácsony János: A dal a miénk 2.0

Jegyinfó

A kétéves lemezbemutató turné sikerén felbuzdulva született meg a folytatás: 'A dal a miénk 2.0'.

Izgalmas vállalkozásba fogott a Csík Zenekar, amikor 2020-ban egy olyan lemezt adott ki, amely csak feldolgozásokat tartalmazott, ráadásul egyetlen zenekar, a Lokomotív GT dalaiból válogatva! Az album megjelenését egy kétéves lemezbemutató turné követte, amelynek sikerén felbuzdulva született meg a folytatás: 'A dal a miénk 2.0'.

 

Az eltelt két év együtt muzsikálása természetesen új dalok születését is eredményezte. Akárcsak a korábban megjelent lemez esetében, most is ismert és kevésbé ismert LGT dalok szolgáltattak alapot az új kompozíciókhoz, amelyeket Presser Gábor, Karácsony János „James” és a Csík Zenekar tagjai a már megszokott módon, népzenei motívumokkal átitatott hangzásvilágban tárnak közönségük elé.

 

Az előadás – s egyedülálló látványtechnikával kiegészülve, mégis – igazi Csík Zenekaros környezetben varázsolja színpadra a több, mint 50 éve alakult LGT zenekar dalait, ezzel is megmutatva közönségének, hogy legyen szó zenéről vagy színpadi show-ról, a tradicionális és a modern nem csak megfér egymás mellett, hanem megfelelő fúzióban egy egészen új világot is teremt ebben a rohanó, 21. században.

Hasonló programok

  Még több program

  Kapcsolódó galériák

  Kapcsolódó hírek

  Támogatók