Az oldalainkba ágyazott Google Adwords kódja marketing célokra, valamint a Google Analytics kódja a látogatottság méréséhez sütiket használ.

Adatkezelési szabályzat Elfogadom!

Kodály Központ

hu
Archív
Kodály Központ |

Dés László koncert - Így Öten! - Básti Juli, Für Anikó, Mácsai Pál, Nagy Ervin

Minden jegy elkelt

Jegytípusok

 • I. rendű

  8490 Ft

 • II. rendű

  7490 Ft

 • III. rendű

  6490 Ft

 • IV. rendű

  4900 Ft

Jegyvásárlás
Archív

Dés László koncert - Így Öten! - Básti Juli, Für Anikó, Mácsai Pál, Nagy Ervin

Jegyinfó

Nagy lelkesedéssel és örömmel létrehoztunk egy új csapatot, Így öten! címmel.

A nagysikerű Férfi és Nő koncertsorozat után most egy új nagynevű színész négyes mutatkozik be Dés László dalaival: Básti Juli, Für Anikó, Mácsai Pál és Nagy Ervin.

 

„Kedves zene és dalszerető közönség! Évtizedek óta dolgozom színészekkel, és ez nem véletlen. Szeretem, ahogy dalokat énekelnek, ahogyan azok szövegét, tartalmát értelmezik, és tehetségüket, mély ismereteiket az emberi lélekről, az emberi természetről beleviszik előadásukba. Nagy lelkesedéssel és örömmel létrehoztunk egy új csapatot, Így öten! címmel, Básti Juli, Für Anikó, Mácsai Pál, Nagy Ervin és Dés László szereplésével. Az új produkció ősbemutatója 2022.július 28-án volt a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon, egy nagyszerű zenekar közreműködésével.” - Dés László

 

Dés László a kiváló színésznővel, Básti Julival a múltban nagyon sokat dolgozott már együtt. Kezdődött a Hallgass kicsit lemezzel, azután a legendás Férfi és Nő produkcióval végig járták az ország nagy koncert színpadjait és azóta is rendszeresen hívja vendégül koncertjeire.

 

Für Anikó és Dés László most először találkoztak koncert színpadon. Für Anikó remek színésznő és amellett nagyszerűen énekel, saját koncertjével évek óta járja az országot. Dés dalokat korábban még nem énekelt, nagy izgalommal vártuk a nagy találkozást, amely remekül sikerült!

 

Mácsai Pállal, akiről köztudott, hogy nemcsak prózában rendkívüli művész, de nagyszerűen énekel és gitározik, Dés Lászlóval több produkcióban lépett már fel együtt, de eddig ezek leginkább zenés irodalmi műsorok voltak. Idén áprilisi koncertjére hívta először vendégül énekelni, sőt, kifejezetten neki írt dalt, melynek szövegét maga a kiváló színész jegyzi.  

 

Nagy Ervinnel 2021-ben kezdett együtt dolgozni Dés László, augusztus 30-án debütált a produkcióban és azóta is vendég Básti Juli mellett az országos turnén, mindenütt nagyon nagy sikert aratva.  Nagy Ervin amellett, hogy remek színész, nagyon muzikális és nagyszerűen énekel.

 

A produkciót ezúttal is egy kiváló zenészekből és vokalistákból álló zenekar kíséri.

Az együttes tagjai:

Horváth Kornél – ütőhangszerek

Sipeki Zoltán -  gitár

Boros Attila  - basszusgitár

Sebestyén Áron – billentyűs hangszerek

Gyenge Lajos  - dobok

Óvári Éva  - vokál

Péter Barbara – vokál

 

sonatina_produkcio_logo

Hasonló programok

  Még több program

  Kapcsolódó galériák

  Kapcsolódó hírek

  Támogatók