Az oldalainkba ágyazott Google Adwords kódja marketing célokra, valamint a Google Analytics kódja a látogatottság méréséhez sütiket használ.

Adatkezelési szabályzat Elfogadom!

Kodály Központ

hu
Archív
Kodály Központ |

Filharmónia Magyarország - Manchester Camerata

Jegytípusok

 • I. rendű

  7400 Ft

 • II. rendű

  5400 Ft

 • III. rendű

  4400 Ft

 • IV. rendű

  4400 Ft

A helyre szóló bérlethosszabbítás 2021. augusztus 15-ig tart, új bérlet 2021. október 16-ig, az első hangversenyig váltható.

Jegyvásárlás
Archív

Filharmónia Magyarország - Manchester Camerata

Jegyinfó

A Filharmónia Mesterbérletének idei új, 2021/2022-es évada ezúttal is világsztárokat hoz el a közönséghez.

A Filharmónia Mesterbérletének idei új, 2021/2022-es évada nemcsak azzal gazdagítja Magyarország és Pécs zenei életét, hogy ezúttal is világsztárokat hoz el a közönséghez, Marek Janowski, Michel Tabachnik és a rendkívül népszerű Takács-Nagy Gábor karmesterek személyében. Külön örvendetes, hogy a Budapesti Fesztiválzenekar mellett, Takács-Nagy Gábor elhozza két világhírű külföldi kamarazenekarát, az angol Manchester Cameratát és a svájci Verbier Fesztivál Kamarazenekarát. De a szólisták is napjaink élvonalához tartoznak, legyen szó Várjon Dénesről, Francesco Piemontesiről, vagy az egyik legnagyobb Mozart-zongoristaként számontartott portugál-svájci Maria João Piresről, a kiváló német csellistáról, Daniel Müller-Schottról, vagy a Bartók 2. hegedűversenyét játszó Keller Andrásról, akit a Concerto Budapest kísér Takács-Naggyal.

 

Manchester Camerata
Várjon Dénes - zongora
zeneigazgató és vezényel: Takács-Nagy Gábor

 

 

Műsor:

Mozart: A színigazgató - nyitány, K. 486.

Mozart: A-dúr zongoraverseny, K. 488.

Mozart: Figaro házassága - nyitány, K. 492.

Mozart: g-moll szimfónia, K. 550.

A hangversenyeket 18 órai kezdettel ingyenes prológus előzi meg.

 

A helyre szóló bérlethosszabbítás 2021. augusztus 15-ig tart, új bérlet 2021. október 16-ig, az első hangversenyig váltható.

 

Akik július 11-ig megváltják vagy meghosszabbítják Mesterbérletüket, azok számára bérletenként egy jegyet adunk ajándékba a 2021-es OrgonaPont sorozat pécsi hangversenyeinek egyikére.

Mesterbérletesek (2021/2022-es évad) számára 50%-os kedvezményt biztosítunk a Régi mesterek bérlet árából.

Az egyes kedvezmények nem vonhatók össze!

 

 

Részletfizetési határidők:
I. részlet: a bérlet megvásárlásakor
II. részlet: 2021. november 2-ig
III. részlet: 2022. január 20-ig

Iratkozzon fel a Filharmónia Magyarország hírlevelére, amelyben a Filharmónia Magyarország által szervezett klasszikus zenei programokról, az esetleges változásokról is tájékoztatást kap! https://bit.ly/2SFbvSk

 

Felhívjuk kedves nézőink figyelmét arra, hogy a 194/2021. (IV.26.) Kormányrendeletnek megfelelően a koncerteken a koronavírus ellen védett személyek és a felügyeletük alatt lévő kiskorú nézők vehetnek részt! A koronavírus elleni védettség igazolása a védettségi igazolvány felmutatásával történik a belépéskor.

 

A műsor-, időpont-, helyszín- és szereplőváltoztatás jogát fenntartjuk, melynek függvényében a jegyár is változhat.

Hasonló programok

  Még több program

  Kapcsolódó galériák

  Kapcsolódó hírek