Az oldalainkba ágyazott Google Adwords kódja marketing célokra, valamint a Google Analytics kódja a látogatottság méréséhez sütiket használ.

Adatkezelési szabályzat Elfogadom!

Kodály Központ

hu
Archív
Kodály Központ |

Jazz de Lune Debussy – ifjúsági koncert

Jegytípusok

  • Teljes árú

    1000 Ft

Jegyvásárlás
Archív

Jazz de Lune Debussy – ifjúsági koncert

Jegyinfó

A Free Style Chamber Orchestra és Bogányi Gergely közreműködésével.

A Free Style Chamber Orchestra ifjúsági koncertsorozata a 10–25 éves korosztálynak.

 

Az ifjúsági koncerten a Claude Debussy-művek témáit, illetve rövidebb tételeit a jazz formanyelvéhez igazítva alakítja át a zenekar kreatív, improvizatív megközelítéssel. Bogányi Gergely zongoraművész az eredeti Debussy-darabokat szólaltatja meg.

 

A Free Style Chamber Orchestra 2004-ben alakult, és nagy áttörést jelentett a hazai jazz élet számára, hiszen létrejött Magyarország első olyan állandó, professzionális kamarazenekara, amely vonósokból, fafúvókból, tekerőlantból és jazz-combóból áll. Az együttest Nagy János Yancha Erkel Ferenc-díjas zeneszerző vezeti, tagjai közül pedig többen eMeRTon-, illetve illetve Artisjus-díjas jazz zenészek. A Free Style Chamber Orchestra, amely 17 éve meghatározó szereplője a hazai jazz színtérnek, és állandó résztvevője a jelentős hazai és külföldi jazz fesztiváloknak, idén negyedik nagylemezével jelentkezik Az üveghegyen túl címmel.  

 

A koncertet a Nemzeti Kulturális Alap támogatja.

Hasonló programok

    Még több program

    Kapcsolódó galériák

    Kapcsolódó hírek