Az oldalainkba ágyazott Google Adwords kódja marketing célokra, valamint a Google Analytics kódja a látogatottság méréséhez sütiket használ.

Adatkezelési szabályzat Elfogadom!

Kodály Központ

hu
Archív
Kodály Központ |

Lövölde tér – Kern András est, vendég: Hernádi Judit és Heilig Gábor

Jegytípusok

 • I. rendű

  5990 Ft

 • II. rendű

  5490 Ft

 • III. rendű

  4990 Ft

 • IV. rendű

  3500 Ft

 

Jegyvásárlás
Archív

Lövölde tér – Kern András est, vendég: Hernádi Judit és Heilig Gábor

Jegyinfó

A műsorban a közönség hallhatja a régebbi, népszerű dalokat de újabb szerzemények is műsorra kerülnek.

A Kossuth-díjas színművésznek 35 éve jelent meg első hanglemeze, rajta a legendássá vált Lövölde tér című dallal. Az azóta is roppant népszerű albumon kívül több lemez is fűződik Kern András nevéhez.

 

A műsorban a közönség hallhatja a régebbi, népszerű dalokat - többek közt a Hé, ’67!, a Pincér-rock, a Moszkva, a Te majd kézen fogsz és hazavezetsz, a Semmi baj és a Lövölde tér –, de újabb szerzemények is műsorra kerülnek. A dalok mellett sok humoros történet is elhangzik, ahogy azt Kern Andrástól megszokhattuk!

 

Kern András több alkalommal énekelt Hernádi Judittal, közös lemezük is megjelent Khernádi címmel. A Jászai-díjas művésznő szólóban és duettben is szerepel az esten. Heilig Gábor volt a zenei vezetője a legtöbb Kern András-lemeznek, számos dalának szerzője és szövegírója is. A mostani est zenei részének ő a zenei producere, a zenekar vezetője, gitárosa. A dalokat Gátos Iván – kiváló zenészekből álló, kibővített – zenekara kíséri.

Hasonló programok

  Még több program

  Kapcsolódó galériák

  Kapcsolódó hírek