Az oldalainkba ágyazott Google Adwords kódja marketing célokra, valamint a Google Analytics kódja a látogatottság méréséhez sütiket használ.

Adatkezelési szabályzat Elfogadom!

Kodály Központ

hu
Archív
Kodály Központ |

Musical sztárok Pécsett

Jegytípusok

 • I. rendű

  8590 Ft

 • II. rendű

  7990 Ft

 • III. rendű

  7590 Ft

Jegyvásárlás
Archív

Musical sztárok Pécsett

Jegyinfó

Ikonikus musical-ek, ikonikus előadóktól!

Ikonikus musical-ek, ikonikus előadóktól! 

 

2019 őszén a pécsi Kodály Központban megrendezésre kerülő koncerten felcsendülnek a legismertebb musical-ek legismertebb slágerei. 

 

Janza Kata és Dolhai Attila már jó ideje birtokolják a legnagyobb zenés színpadokat. Olyan musicalsikerek fűződnek a nevükhöz, mint Rudolf, Elisabeth, Mozart!, Rómeó és Júlia, vagy a közelmúltban bemutatott István a király. Az utánuk következő generációt képviseli Gubik Petra és Kocsis Dénes, akik több produkcióban, számtalan előadásban alakítottak egy párt. Már pályájuk elején olyan közismert előadásokban játszottak főszerepet, mint a Dorian Gray, Elfújta a szél, István a király vagy a nemrégiben ismét bemutatott Menyasszonytánc című klezmer operett. 

 

Ők négyen összeszokott közönségkedvencek, minden alkalommal, amikor színpadra lépnek újat tudnak mutatni a közönségnek. A nevük és művészetük mára már fogalom a zenés színházat kedvelők körében. Most összeálltak egy fergeteges koncert erejéig, hogy élő zenekaros kísérettel a legnagyobb sikereik megidézése mellett, új utakra is induljanak, olyan produkciókkal, amiket még nem hallhatott tőlük a nagyérdemű. 

 

szólisták: 

Janza Kata

Gubik Petra

Dolhai Attila

Kocsis Dénes

 

közreműködik: Sturcz Szmollbend

Szervezők

Hasonló programok

  Még több program

  Kapcsolódó galériák

  Kapcsolódó hírek