Az oldalainkba ágyazott Google Adwords kódja marketing célokra, valamint a Google Analytics kódja a látogatottság méréséhez sütiket használ.

Adatkezelési szabályzat Elfogadom!

Kodály Központ

hu
Archív
Kodály Központ |

Pál István „Szalonna” és bandája – Ünnepi koncert

Minden jegy elkelt

Jegytípusok

A részvétel ingyenes, jegyek átvehetők a ZsÖK Nkft. jegypénztáraiban! (Kodály Központ, Zsolnay Negyed, KultURÁN, Művészetek és Irodalom Háza)

Archív

Pál István „Szalonna” és bandája – Ünnepi koncert

Jegyinfó

Az ünnepi hangversenyt idén az egyik legkiválóbb magyar prímás, Pál István „Szalonna” adja.

Koncertjeinken megszólalnak a Kárpát-medence leggyönyörűbb muzsikái. Fontosnak tartjuk a hagyomány megőrzését, ezért a koncertezés mellett a népzeneoktatásban is nagy szerepet vállalunk. Néhány évvel ezelőtt megalapítottuk a kárpátaljai népzenei képzést.

Rendszeres résztvevői vagyunk Magyarország legnagyobb fesztiváljainak, emellett az elmúlt években felléptünk mind Európában mind a tengerentúlon. Játszottunk többek között Venezuelában, Indiában, Görögországban, Angliában, Ukrajnában, Mexikóban és az Egyesült Államokban. 2006-ban a Magyar Köztársaság küldöttjeiként részt vettünk az Egyesült Királyság 1956-os díszünnepségén, olyan kiváló művészek társaságában, mint az Oscar-díjas Jeremy Irons, Vásáry Tamás zongoraművész, és a Grammy-díjas népdalénekes, Sebestyén Márta. A műsor után személyesen gratulált többek között Károly, walesi herceg és Margaret Thatcher volt angol miniszterelnök.

Mindezeknél fontosabb azonban az a szeretet, ahogyan a zenekart fogadják az ország legkisebb falvaiban és a világ legnagyobb színpadain egyaránt.

Hasonló programok

    Még több program

    Kapcsolódó galériák

    Kapcsolódó hírek