Az oldalainkba ágyazott Google Adwords kódja marketing célokra, valamint a Google Analytics kódja a látogatottság méréséhez sütiket használ.

Adatkezelési szabályzat Elfogadom!

Kodály Központ

hu
Archív
Kodály Központ |

Pannon Filharmonikusok: Babzsák V.

Játékos, zenei program 3 év alatti csöppségeknek

Jegytípusok

 • Gyerek

  1190 Ft

 • Kísérő

  1000 Ft

Jegyvásárlás
Archív

Pannon Filharmonikusok: Babzsák V.

Játékos, zenei program 3 év alatti csöppségeknek

Jegyinfó

Játékos, zenei program 3 év alatti csöppségeknek, ahol a vonósnégyes varázsolni is tud.

Wolfgang Amadeus Mozart: F-dúr vonósnégyes K.168

A sorozat állandó közreműködői:

Buborék Kvartett

Hrubi Zsuzsanna – zeneterapeuta

 

 

A bölcsisek és tipegők számára (újszülött kortól hároméves korig) a Babzsák sorozatunk nyújt olyan zenei élményt, amely a közös daléneklésen, mondókázáson keresztül juttatja el a piciket a vonós kamaraegyüttes játékának hol ritmusban gazdag, hol pedig elandalító élményéhez.

 

A 2019/2020-as évadban is várunk minden korosztályt a koncertteremben, egyben kérjük a zeneszerető szülőket, nagyszülőket, fordítsanak figyelmet arra, hogy gyermekeik, unokáik a legkisebb koruktól kezdjenek el megismerkedni a komolyzenével. Zenekarunk kézenfogva vezeti a különböző korosztályú gyermekeket a zenei megismerés lépcsőfokain, és a szülőket, nagyszülőket várjuk segítőtársnak ezen az úton.

 

A foglalkozáson a szülők kísérőjeggyel vehetnek részt, mely jegyek kuponként beválthatók a zenekar felnőtteknek szóló hangversenyeire történő jegyvásárlás esetén. A sorozat támogatója a Penthe Autóház.

 

Hasonló programok

  Még több program

  Kapcsolódó galériák

  Kapcsolódó hírek