Az oldalainkba ágyazott Google Adwords kódja marketing célokra, valamint a Google Analytics kódja a látogatottság méréséhez sütiket használ.

Adatkezelési szabályzat Elfogadom!

Kodály Központ

hu
Archív
Kodály Központ |

Pannon Filharmonikusok: Classical Chill Out II.

Elmarad

Jegytípusok

Egy pohár itallal 3000 Ft

Ital nélkül 2400 Ft

Jegyvásárlás
Archív

Pannon Filharmonikusok: Classical Chill Out II.

Jegyinfó

A Kodály Központ bálteremmé alakított nézőterén, körasztalok mellett ülve, barátokkal és egy pohár frissítővel a kezükben élvezhetik a fiatalok a szimfonikus zene szépségét.

Szergej Rahmanyinov: Vocalise (a szerző zenekari változata)

Ludwig van Beethoven: Egmont-nyitány

III. „Eroica” szimfónia − III. tétel

V. szimfónia − I. tétel

VII. szimfónia − II. tétel

VIII. szimfónia − II. tétel

Vezényel: Vajda Gergely

 

2020 tavaszán zenekarunk a Pécsi Tudományegyetem polgáraival közösen kíván játszani, és eltölteni egy estét a zene otthonában, a Kodály Központban! Várjuk azon magyar és külföldi hallgatók jelentkezését, akik szívesen beülnének a Pannon Filharmonikusok muzsikusai közé, és játszanának együtt a nagyzenekarral. A jelentkezők közül meghallgatás során választjuk ki azokat, akik színpadra lépnek, de a közönség sem maradhat ki a mókából! Vajda Gergely karmesteri pulpitusáról a legbátrabbak dirigálhatják a Pannon Filharmonikusokat!

 

A Kodály Központ bálteremmé alakított nézőterén, körasztalok mellett ülve, barátokkal és egy pohár frissítővel a kezükben élvezhetik a fiatalok a szimfonikus zene szépségét Vajda Gergely vezényletével és angol nyelvű beavatójával. Az est műsora a Pécsi Tudományegyetemen tanuló többezer külföldi hallgató tiszteletére a nemzetközi párbeszédet idéző művekből válogat. A koncert farmerben és pólóban is látogatható, de a hely és az esemény stílusa lehetőséget ad a csinos ruhadarabok, esti smink és elegáns frizura viseletére. Az estre azokat a magyar hallgatókat is várjuk, akik az angol nyelvben otthonosan mozognak, és szívesen megismerkednek az egyetem külföldi hallgatóival.

 

Hasonló programok

    Még több program

    Kapcsolódó galériák

    Kapcsolódó hírek