Az oldalainkba ágyazott Google Adwords kódja marketing célokra, valamint a Google Analytics kódja a látogatottság méréséhez sütiket használ.

Adatkezelési szabályzat Elfogadom!

Kodály Központ

hu
Archív
Kodály Központ |

Parno Graszt 30!

Minden jegy elkelt

Jegytípusok

 • I. rendű

  5490 Ft

 • II. rendű

  4490 Ft

 • III. rendű

  3490 Ft

 • IV. rendű

  3000 Ft

Jegyvásárlás
Archív

Parno Graszt 30!

Jegyinfó

A kispaszabiak neve 30 éves fennállásuk óta egyet jelent az autentikus cigányzenével.

Kevés olyan autentikus cigányzenekar van, amelyik azután is meg tudta őrizni tisztaságát, miután igazán népszerűvé vált. Sokan elfelejtik, honnan jöttek, hova tartanak és az, ami egykor a hangszerek kíséretében őszintén rezgett a torokban, idővel megkopik és egyre hamiskásabban szól.


A Parno Graszt az a csapat, amelyik meg tudta őrizni azt a kedvességet, azt az egyszerűséget és vidámságot, ami zenéjüket leginkább jellemzi. Ez a banda eszelősen szerethető, és pont azért, mert nem akarnak mások lenni, mint akik. Nem akarják hagyományőrző cigány dalaikat túlcifrázni, mert tudják, mekkora energia lakik fülbemászó dallamaik letisztultságában.

 

Koncertjeik alkalmával megelevenedik a vidéki kocsma pálinkaleheletű hangulata, zörögnek a szekerek, pörögnek a szoknyák és suhognak a falevelek. A látvány lenyűgöző, a zenészek szenvedélyesek, a szemek izzanak, az énekes asszonyok csípői ringanak. A kannás egyszerre két kannán játszik, a szájbőgő futamok megunhatatlanok, a dalszövegek klasszikusok, a taktus pedig előbb utóbb bárkit táncra perdít.

 

 

TAGOK

Oláh József - ének, gitár, tambura

Oláh Viktor - ének, gitár, tánc

Horváth Sándor - ének, kanál, tánc

Jakocska János - ének, gitár

Balogh Mária - ének, tánc

Váradi Mária - ének, tánc

Oláh Krisztián - tangóharmonika

Oláh János - nagybőgő

Németh István - szájbőgő, kanna

Hasonló programok

  Még több program

  Kapcsolódó galériák

  Kapcsolódó hírek

  Támogatók