Az oldalainkba ágyazott Google Adwords kódja marketing célokra, valamint a Google Analytics kódja a látogatottság méréséhez sütiket használ.

Adatkezelési szabályzat Elfogadom!

Kodály Központ

hu
Archív
Kodály Központ |

Péterfy Bori & Love Band - Másfél Milliárd Másodperc

Jegytípusok

 • I. rendű

  4490 Ft

 • II. rendű

  3990 Ft

 • III. rendű

  3490 Ft

 • IV. rendű

  1500 Ft

Jegyvásárlás
Archív

Péterfy Bori & Love Band - Másfél Milliárd Másodperc

Jegyinfó

Péterfy Bori színésznő-énekesnő és zenekara jubileumot ünnepelnek idén.

Péterfy Bori színésznő-énekesnő és zenekara jubileumot ünnepelnek idén: a tizenkét éve működő sanzon-pop-rock zenekar frontasszonya életének másfél milliárdodik másodpercét haladja meg az idei évben, ami emberi évekre átszámolva is jelentős lépték.

Az ünnepi, ülős-akusztikus-pszichedelikus koncert gerincét a Love Band 2010-ben megjelent különleges 2B albuma adja, ám a koncertet vendégek színesítik: Bori testvére, Péterfy Gergely író és a zenekarral már közös számot is író slammer-rapper Saiid is együtt szerepelnek majd a Love Band legénységével a Kodály színpadán.

Péterfy Bori énekesnő-színésznő pályafutása a kilencvenes évek elején kezdődött Budapesten, ahol a virágkorát élő alternatív színházi közeg aktív szereplője, később pedig a Nemzeti Színház tagja volt. Zenei karrierje a Tövisházi Ambrus zeneszerző-zenekarvezető által kitalált Péterfy Bori & Love Band-el indult el, 2007-ben, a Hajolj bele a hajamba című dallal, amely egyszerre országos ismertséget szerzett Borinak és a zenekarnak. Sanzonokból, alternatív rockból, és színes, pszichedelikus popból összeszőtt első albumuk felhelyezte a magyar zene térképére a Love Band-et, amely - Bori terhessége miatti rövid szünetet kivéve - folyamatosan turnézik.

Legutolsó lemezük, a tízéves jubileum alkalmával készült Bori X című album formabontó módon egy ingyenesen letölthető telefonos játék-app formájában jelent meg, amelyben a lemezanyag dalaihoz tartozó pályákon kell végigvezetni Bori figuráját az akadályokon.  A működésének eddigi tizenegy éve alatt összesen hat stúdióalbumot megjelentető banda rendszeresen járja az országot, és mindenhol maximális energiával ad fesztivál- és klubkoncertekkel.

Hasonló programok

  Még több program

  Kapcsolódó galériák

  Kapcsolódó hírek