Az oldalainkba ágyazott Google Adwords kódja marketing célokra, valamint a Google Analytics kódja a látogatottság méréséhez sütiket használ.

Adatkezelési szabályzat Elfogadom!

Kodály Központ

hu
Archív
Kodály Központ |

Platon Karataev X Vecsei H. Miklós és a QJÚB

Jegytípusok

 • I. rendű

  4990 Ft

 • II. rendű

  4490 Ft

 • III. rendű

  3490 Ft

Jegyvásárlás
Archív

Platon Karataev X Vecsei H. Miklós és a QJÚB

Jegyinfó

Különlegesség a mai magyar könnyűzene piacán.

A Platon Karataev és Vecsei H. Miklós zenekarának, a QJÚB-nak találkozása a 2023-as évben a KiégőIzzók csapatának látványvilágával karöltve valódi különlegesség a mai magyar könnyűzene piacán. A 2016-os alapítású Platon Karataev egyedi hangzásvilágával és szakrális utakat nyíltan kereső kiállásával mára szinte egyedüli zenekarként képviseli a műfajt a legismertebb fesztiválok nagyszínpadain.

A Vecsei H. Miklós alapította társulat pedig az előző két évben járta határon innen és túl a magyar előadótermeket Párbeszéd, sötétben című estjükkel, amellyel szinte minden zenei és színházi fesztiválon részt vettek több, mint 20.000 néző előtt, a pécsi fényfesztivál oszlopos tagjaival, a KiégőIzzók csapatával. A két együttes tavaszi turnéja hitet próbál tenni amellett, hogy az elmélyült, sokszor a szakrális irodalomhoz visszanyúló szövegeken alapuló progresszív zenének helye van a magyar zenei és színházi világban, a mindennapjainkban.

A QJÚB produkció látványvilágát a többszörös díjnyertes animációkészítő Koltay Szonja Dorottya jegyzi, közös bemutatójukat a Magyar Zene Házában tartják március 12-én.

 

QJÚB & Platon Karataev dupla koncert
látvány: Kiégő Izzók

Hasonló programok

  Még több program

  Kapcsolódó galériák

  Kapcsolódó hírek

  Támogatók