Az oldalainkba ágyazott Google Adwords kódja marketing célokra, valamint a Google Analytics kódja a látogatottság méréséhez sütiket használ.

Adatkezelési szabályzat Elfogadom!

Kodály Központ

hu
Archív
Kodály Központ |

Szabó Balázs Bandája

Jegytípusok

 • I. rendű

  5490 Ft

 • II. rendű

  4490 Ft

Online jegyek a tixa.hu weboldalon.

Archív

Szabó Balázs Bandája

Jegyinfó

Szabó Balázs Bandája koncert a Modern Art Orchestra közreműködésével.

A 2009-ben alapított Szabó Balázs Bandája az elmúlt tíz évben az ország egyik legnépszerűbb zenekarává érett, ráadásul úgy, hogy a magyar népzenéből táplálkozó, sanzonos világból, popos, rockos, funkos elemekkel és kamarazenei ízesítéssel egy teljesen egyedi, határbontó és műfajépítő megszólalással érte el mindezt. Koncertjeik rendre teltházasak, legyen szó klubkoncertekről, vagy a többnyire színházi környezetben bemutatott csöndesebb, akusztikus műsoraikról, amelyekben a zene és az irodalom határvidékét járják be.

A jubileumi évüket nem csak különleges koncertekkel ünneplik idén, de az év végéhez közeledve egy ünnepi lemezzel is kedveskednek rajongóiknak, amit a széles körben elismert hazai jazz big band, a Modern Art Orchestra közreműködésével vettek fel. Az albumra az elmúlt években született Szabó Balázs Bandája-dalokból válogattak, amelyek egészen új köntöst kaptak az ötletes és különleges hangszereléseknek köszönhetően. Az album megjelenését egy közös nagykoncerttel ünneplik december 20-án a pécsi Kodály Központban, ahol közel harminc zenész áll majd színpadra. A két formáció néhány dal erejéig 2018-ban már játszott közösen a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon, ám ezúttal egy egész estés műsorral készülnek, amiben a Szabó Balázs Bandája legnépszerűbb dalai mellett a kevésbé ismert, de annál izgalmasabb kompozíciók is felcsendülnek.

Koncertkezdés: 19.00

Hasonló programok

  Még több program

  Kapcsolódó galériák

  Kapcsolódó hírek